دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا سخنگوی دولت با تأکید بر برنامه‌ریزی برای پاسخگویی به دغدغه‌های معیشتی مردم، گفت: مدیریت گرانی‌ها و حفظ قدرت خرید مردم را در اولویت اقدامات اجرایی قرار داده‌ایم، اما همانطور که دولت موظف به پاسخ‌گویی درباره اجرای سیاست‌هاست، مجلس در قبال قوانین مصوب و پیامد‌های تصمیمات تقنینی، مسئولیت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 21
کد خبر: ۲۹۷۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در واکنش به اظهارات اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی درباره گرانی‌ها و احتمال آغاز فرآیند استیضاح برخی وزرا، اظهار کرد: دولت و مجلس در هدف اصلی یعنی کاهش فشار بر زندگی مردم و ایجاد ثبات اقتصادی اختلافی ندارند، اما دستیابی به این هدف نیازمند تقسیم مسئولیت‌ها و پرهیز از انتقال بار ناکارآمدی‌ها به یکدیگر است.

وی با یادآوری اقدامات دولت در هفته‌های اخیر افزود: مجموعه دولت به‌صورت مستمر در حال بررسی و نظارت در حوزه ارز و کالا‌های اساسی است و تصمیمات مشخصی برای مدیریت بازار، تقویت نظارت، اجرای سیاست‌های حمایتی از جمله کالابرگ الکترونیک و جلوگیری از کاهش قدرت خرید مردم اتخاذ شده است.

سخنگوی دولت با اشاره به نقش مستقیم مجلس، تصریح کرد: همان‌گونه که دولت موظف به پاسخ‌گویی درباره اجرای سیاست‌هاست، مجلس نیز در قبال قوانین مصوب، ساختار‌های اقتصادی موجود و پیامد‌های تصمیمات تقنینی مسئولیت دارد. اصلاح شرایط اقتصادی صرفاً از مسیر تغییر افراد محقق نمی‌شود و نیازمند اصلاح برخی رویه‌ها و سیاست‌ها در هر دو قوه است.

مهاجرانی تأکید کرد: دولت از ابزار‌های نظارتی مجلس استقبال می‌کند، اما معتقد است استفاده از این ابزار‌ها زمانی بیشترین کارآمدی را دارد که در خدمت اصلاح امور و افزایش اعتماد عمومی باشد، نه تشدید بی‌ثباتی در فضای اقتصادی و اجتماعی.

وی یادآور شد: دولت با رویکرد مسئولانه و با اتکا به گفت‌و‌گو و همکاری میان قوا، مسیر اصلاحات اقتصادی را با جدیت دنبال می‌کند و آماده است گزارش اقدامات و نتایج آن را به‌صورت شفاف با مردم و نمایندگان مجلس در میان بگذارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار